TLF 612 52 541 · SEND E-POST · 08.00-15.30, mandag til fredag

Våre ansatte

Tannleger

For å opprettholde en høy standard bruker vi mye tid hvert år på etterutdanning og kurs i inn- og utland, i samarbeid med spesialister.

Vi jobber etter de strengeste hygiene-anbefalinger, noe som våre dyktige kolleger sørger for at blir fulgt opp.

Vu Hoang Nguyen

Tannlege

Oppvokst i Lillehammer. Uteksaminert ved Universitetet i Oslo, 2003. Arbeidet som offentlig tannlege i Troms fylkeskommune årene 2003-07. Privat praksis på Lillehammer siden 2007.

Les mer

Mathias Nordvi

Tannlege

Lege og tannlege. Uteksaminert ved Universitetet i Oslo 2005. Arbeidet i privatpraksis, på sykehus og legekontor. Har i tillegg erfaring fra allmennmedisin og øre-nese-hals kirurgi.

Les mer

Kim Thinh Nguyen

Tannlege

Mange års erfaring som tannlege i Norge og Vietnam. Kim er sterkt engasjert i faget, har stor arbeidskapasitet, er kvalitetsbevisst og ønsker og gi sine pasienter tillit og trygghet i behandlingssituasjoner. Hun oppdaterer seg stadig innen faget via kurs og samlinger.

Les mer

Tannpleier

Tannpleieren undersøker og behandler pasientens tenner og tannkjøtt, og gir veiledning i god munnhygiene og gode vaner rundt tannhelse.

Kristin Floen

Tannpleier

Kommer fra Gausdal og er uteksaminert ved Universitetet i Bergen, 1990. Arbeidet som tannpleier i den offentlige tannhelsetjenesten i Telemark 1991-1993. Jobbet som tannpleier hos Periospesialist i 15 år.

Egen praksis som tannpleier i 5 år. Torget tannklinikk siden 2012.

Tannpleiere er spesialister på forebyggende og helsefremmede arbeid.

Les mer

Tannhelsesekretærer

Sekretærene har en meget viktig rolle i driften av klinikken. De har oversikt over alt som foregår, da jobben deres går ut på å tilrettelegge arbeidet for tannlegen både før, under og etter behandling. Slik at du som pasient opplever behandlingen mest mulig behagelig, rask og effektiv.

De tar røntgenbilder, vedlikeholder instrumenter og utstyr, bestiller varer og holder varelageret ajour, sørger for at innkallingskort blir sendt ut i rett tid og svarer på de fleste henvendelser til klinikken.

Kari Odden Sveen

Tannhelsesekretær

Jobbet i ti år som tannhelsesekretær, med erfaring både fra kjeveortopedi og periodonti. Utdannet tannhelsesekretær i 2008.

Les mer

Laila Finsrud

Tannhelsesekretær 

Laila er utdannet tannhelsesekretær og begynte å jobbe hos oss i mars 2017. Hun har tidligere jobbet for Knut Sæther, hvor hun var i 20 år. Før dette jobbet hun to år ved Tannlegesenteret i Bergrådveien.

Les mer