TLF 612 52 541 · SEND E-POST · 08.00-15.30, mandag til fredag

Visjon og filosofi

Visjon og filosofi 1

Vårt ønske er at våre pasienter skal beholde sunne tenner gjennom hele livet. Dette vil vi prøve å oppnå  ved  å ha fokus på forebyggende tannhelsearbeid. Det gjør vi ved å velge behandlingsteknikker og materialer som bevarer mest mulig tannsubstans når tenner må repareres.

Et annet viktig prinsipp i vår behandling er at den skal være smertefri. Vi lytter til deg som pasient og prøver å ta størst mulig hensyn til deg og dine erfaringer hos tannlegen.

Kommunikasjon er viktig for oss. All behandling skal diskuteres med pasienten på forhånd. Dersom det fins alternative behandlinger vil vi alltid informere om fordeler og ulemper ved de ulike alternativene. Da kan du som pasient være med å bestemme hvilken behandling vi skal benytte.

Hvis du sliter med Tannlegeskrekk, er du ikke alene. Vi ønsker å gjøre alt vi kan for at    du skal få en hyggelig opplevelse når du besøker oss. Vi kan også anbefale dere å besøke nrk-livsstil som har gode råd  til deg med dette problemet. Dere er også hjertelig velkommen til å ringe til oss her på Torget, og vi tar oss alltid tid til å slå av en prat.